Fortrydelsesret

FORTRYDELSESRET

For at udøve din fortrydelsesret skal du give mig en utvetydig meddelelse om, at du ønsker at fortryde købet, f.eks. ved at sende en e-mail til info@onkeljohn.dk . Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen nederst i disse betingelser, men dette er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender meddelelsen om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fristen er udløbet.

Udnyttelse af fortrydelsesretten inden for de første 14 dage efter modtagelse

Ifølge forbrugeraftaleloven har du altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag varen modtages når du handler som forbruger.

Fortrydes købet, skal Onkel John underrettes senest 14 dage efter den dag, du modtog varen. Udløber fortrydelsesfristen på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag anses fortrydelsesfristen for udløbet den følgende hverdag. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

RETURNERING OG REFUNDERING

Når du har meddelt Onkel John, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret, har du mulighed for at købe en DAO returlabel igennem os, dette er ikke et krav.

Varen returneres herefter via DAO til Onkel Johns lager. Varen skal returneres senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret Onkel John om, at du vil fortryde dit køb. Fristen anses for overholdt, hvis varen er afsendt inden 14 dage efter meddelelse til Onkel John.

Det er vigtigt, at dit navn og adresse vedlægges, så Onkel John har mulighed for at finde ordren i kunderegistret. Returneringen bedes desuden mærket ”returnering”.

Det er vigtigt, at du pakker varen forsvarligt ind ved returnering, da du bærer risikoen for varen, indtil Onkel John modtager varen. Evt. emballage bedes vedlagt. Onkel John opfordrer dig til at gemme forsendelseskvitteringer. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Når du fortryder et køb, refunderer Onkel John pengene retur for produktet hurtigst muligt og senest 14 dage efter, jeg har modtaget meddelelsen om, at du ønsker at fortryde købet.

Onkel John kan dog tilbageholde betalingen, indtil varen er modtaget retur, eller du har sendt dokumentation for, at varen er returneret. Tilbagebetalingen sker til samme betalingsmiddel, som du anvendte til købet, medmindre andet er aftalt. Du pålægges under ingen omstændigheder noget gebyr som følge af tilbagebetalingen.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Varen skal sendes retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Varen sendes til:

EliteSuperTrading ApS

Odensevej 169

5500 Middelfart

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.