Onkel John er en mand med et stort smil, en klukkende latter og et hjerte af guld.

Han er rar og betænksom - og så forstår han at lave en god handel.

Onkel John har været sælger så længe han kan huske, og med højt til loftet, store armbevægelser og kontakterne i orden i hele verden er det ingen sag at gøre sig nogle gevaldige scoops. Onkel John har et falkeblik for detaljerne og en skarp sans for kvalitet – og her går han aldrig på kompromis. Med hans enorme erfaring for øje ved han ofte hvad du mangler, uden at du selv er klar over det! Derfor vil du højst sandsynligt finde det, du ikke vidste du manglede hos onkel John.

Stor troværdighed og masser af humor – Onkel John charmerer sig ind i hjertet hos alle han møder på sin vej. Børn og unge, voksne samt ældre - og som onkel John siger: “En god handel har ingen alder, så længe både køber og sælger er tilfredse”.

For at give dig den bedste oplevelse (og den bedste pris) køber Onkel John ofte større partier af kvalitetsvarer. Det betyder lave priser på gode produkter – og er det ikke det, vi alle går og leder efter?

Onkel John ved, at kun med god service kommer kunderne igen. Du kan derfor forvente et serviceniveau udover det sædvanlige, når du køber dine ting hos Onkel John. Han svarer altid inden for 24 timer - 365 dage om året.

Hvis du er glad og tilfreds, så er missionen fuldført.